background

22 Temmuz 2012 Pazar

Minik boyacılar iş başında..





Talya da Poyraz da dekoratif boyamaya meraklılar.Ne zaman kendime boyama tezgahı açsam yanıma gelip işimi elimden almaya çalışırlar.Bu sefer kavanoz boyama günümüzdü..

OOOO.. oo portakalı soydum..

Seni yerim Talya...

Poyraz yeni saçlarına pek alışamadı.Bir daha kestirmicem derken,Talya dedi ki:
- Poyraz bir dahaki sefere yine ben gelirim.Hem senin saçın,hem benimki kesilir.Ne dersin? Poyraz'ın cevabı:
-Seni yerim Talya..:P
Ben ikinizi de yerim..

Poyraz'ın yeni imajı..

Epeydir Poyraz'ın saçlarını kestirmemiştik.Malum yaz geldi.Poyraz şıpır şıpır terliyor.Kestirmeye de fırsat bulamadık.Beyefendinin berberi taaaa Kamil Tunca'da.Orhan dedesinin berberine gidiyor.Neyse,Cuma günü nihayet hem ramazanın ilk günü dolayısıyla anneanne-dede ziyareti hem de gitmişken Poyraz'ın saçlarının da icabına bakalım dedik.
Bizimki,her seferinde dedesiyle elele tutuşup berbere "erkek erkeğe" giderken,bu sefer gitmek istemedi.Talya imdada yetişti ve "Poyraz ben de geleyim,o zaman gider misin berbere?" dedi."Tabii" dedi ve berbere gittik.Özel çocuk koltuğuna oturdu ve şaçları kesildi.
Talya da artık o koltuğa oturma sevdasından mıdır bilmem,o da saçlarının kesilmesini istedi.Hem de gözü gibi baktığı lülelerinin yokolma tehlikesine rağmen..Lüleleri kesildi Talya'mın da ama iyi de oldu.Havuzdan,güneşten uçları iyice yıpranmıştı zaten..
İkinize de saatler olsun..Bunun aslı "sıhhatler olsun"galiba..:)